'E

And just like the clouds my eyes will do the same,
if you walk away Every day it will rain.


J' - This is halloween....

Hallihallå. Jag sitter nu hos Linn och myser/är rädda.. Höhö. Vi ska iaf skrämma hennes småsyskon, för dem ska typ ha halloween fest med sina vänner, så vi har blivit tillfrågade, STOLTA! Men nu ska vi fortsätta vara rädda, för de har varit en mystisk tjej hemma hos mej som frågat efter mej och ingen vet vem de är.... :o this will remain a huge question...
+
=
SCARY BITCHES!

'E


J' - Glad chey.

Nu ska denna glada chey ut i stora farliga Jönköping. UTAN KRYCKOR! Ska träffa Burnice och Länn, mysmys.

J' - It's my life, don't you forget..

Nu skiter jag fan i mina kryckor, orkar inte hoppa mer! Mitt lov har precis börjat, och jag tänker fan inte spendera det på kryckor!
(blir en jävla massa bilder från när jag hade rött hår - NU HAR JAG SVART!)

'E

jag sitter på hannas land, ska hem om a few hours, för sen ska jag boka biljetter till jönköping, och åker till jeni på tisdag dårå WIIII!
ikväll blir det myskväll med tre underbara brudar vid namn felicia signe och embla!
SOFT!

aja vi hörs senare, om inte innan så definitivt på bussen till jönköping. jag ska sitta från 8.05 till 13 nånting... kul liv sådär! (y)

puss!!!!


J'

Nu är min älskling Robin här, ska kolla på film och sen sova. Och upp och jobba imorn. Plus att klockan ska tillbaka.., så vi fr sova en timme mer :D

J'

Jag hatar det här. Inte nog med att jag inte kan göra ett piss, så kan jag inte messa, ringa eller nåt! Ja, jag skämtade innan, haha, jag är invalid, helt hjälplös och kan inte göra nåt. Men fuck off, jag hatar det här...

J' - You really got me bad.

Här sitter jag, en ensam invalido.., medan alla andra har roligt första lördagen på lovet.. Men jag, jag kan inte göra piss. För jag hoppar på kryckor. För jag har stukat knät. FUCK OFF.

'E

jaaa efter jenis förra inlägg är det kanske dags att berätta att jag EGENTLIGEN är asiat... jag lovar...

befinner mig btw på landet med min pappa förtillfället.
imorn åker vi hem och jag far (vilket hemskt ord, ursäkta mig!) ÅKER vidare till hannas land för una natta, till söndag alltså, och så åker jag förhoppningsvis ner till bestis och hänger där till typ fredag kväll eller lördag förmiddag. vi får se hur det blir :)

fekke med felicia embla och signe blir det på söndag kväll också.. och så ska jag hinna gå på bio med hanna... och fekka med henne... GALET det här vart ett körigt lov helt plötsligt?!

aja, vi hörs sen.
jag langar en bild på en FUL jävel ooomg. jajajajajajajaja,
HAJDO


J' - Fobi......

......... för asiater har jag ja. Kom på detta PRECIS när jag publiat förra inlägget, MEN vad gör de med fler inlägg liksom?
Iaf, jag har världens största fobi för asiater (och hästar och gamlingar), men jag kom på en sak häromdagen. Det kan inte vara lätt att vara asiat. Jag menar, tänk er att gå runt och se äcklig och läskig ut HELA TIDEN? Hur kul skulle de va liksom? Usch.. Tänk deras ögon asså... nää.., fyfan..

J'

Tjofräs, förlåt för att jag gjorde ett inlägg och inte uppdaterat mer! Vill ni veta varför? OHJA! Jag har stukat knät. Jag är invalid atm. Hehe. Jaaaa... i onsdags spenderade jag ca sex timmar på sjukhuset. HÄRLIGT! Så jag är lite rolig av medicin, trött av att behöva hoppa runt på kryckor hela tiden och har ont i hela kroppen pga samma sak. Tagga höstlov ja.. Kommer inte kunna göra nåt, meen, får hem MASSA böcker imorn :3

'E

jag har kollat på fjorton suger.
den sög.
så nu kollar jag på top model istället.
TAGGA DREAMHACK 2011!!


'e - i don't care about anything

jag är smutsig
och äcklig
och billig.
och du är tre gånger värre på samtliga punkter;
men det hjälper ju inte mig när du har dina egna som bryr sig,
och du inte bryr dig om mig.

J' - Still alive but I'm barely breathing.

Jo men tjena brudar och snubbar. Vad har jag gjort idag? Haft uppsatt hår i skolan för andra gången ever, nästan börjat gråta till en film vi kollar på so:n, stått och pratat om yttrandefrihet med en filmkamera = alltså helt med mej själv, fikat med Alicia och Musse, köpt en tröja på tshirt store jönköping, hittat två skjortor på carlings jag vill ha, PLUGGAT SKITEN UR MEJ! Visst är jag duktig? (Jag har ju gjort de som är överstruket..., men de är inte viktigt.) Jag är dessutom helt kär i Marilyn Mansons självbiografi Den långa vägen ut ur helvetet.
Dis be das me and das John. Som emi va rädd för. Hihi.
//jeni

DETSAMMA - Thomas Stenström

TJÄÄÄÄÄÄÄÄNA.
det är emma.
och jag bloggar här igen.
för första gången på.... ett tag.

sååååååååååååå
alrajt,
vi kör
wopwop.

hejdå


UPDATE DÅ FRÅN FÖRRA GÅNGEN VI HÖRDES:
jag var för två veckor sedan nere hos verldens besta jännifär och bodde där över helgen.
så nu har vi träffats och grejer, NAAAAAAAYS!

RESTART (igen)

Hallihallå i stugan! Nu restartar vi IGEN, på mitt kommando.
//jeni

RSS 2.0